NOS zendt belangrijk Champions League-duel Ajax live uit

nosDe NOS zendt vanavond de wedstrijd AC Milan – Ajax live uit op Nederland 3 en Radio 1. De club uit Amsterdam moet winnen om te “overwinteren” in de Champions League.  Wanneer Ajax vanavond niet wint dan zal de club na de winterstop deelnemen aan het gevecht in de Europa League.

De wedstrijd op Nederland 3 begint om 20.45 uur. De voorbeschouwing op Nederland 3 begint om 20.15 uur. De NOS zendt de wedstrijd ook live uit via Internet. Op de publieke radiozender Radio 1 is de wedstrijd ook live te volgen via een extra lange uitzending van NOS Langs de Lijn. De uitzending begint om 20.30 uur en is te beluisteren via FM, kabel, DAB+, diverse digitale pakketten en via Internet.

Sport1
Ook betaalzender Sport1 zendt het duel tussen AC Milan en Ajax live uit. Daarnaast worden ook alle andere duels die vanavond in de Champions League worden gespeeld live en integraal uitgezonden via de diverse kanalen van Sport1. Op Sport1 Select (HD) is een schakelprogramma beschikbaar waarin alle hoogtepunten van alle wedstrijden live zijn te volgen.