NPO 3FM krijgt nieuwe programmering vanaf 10 januari

NPO 3FM krijgt vanaf 10 januari een nieuwe programmering. Rob Janssen en Wijnand Speelman zijn vanaf dan elke werkdag te horen op 3FM.

Middagprogrammering

Van maandag tot en met donderdag presenteren Rob Janssen en Wijnand Speelman de nieuwe show ‘Rob & Wijnand’ en op vrijdag blijft het duo te horen met Partij voor de Vrijdag. “Rob en Wijnand hebben zich het afgelopen jaar bewezen: eerst samen tijdens 3FM Serious Request in Enschede en daarna als duo op de vrijdagavond. Vanaf 2022 worden zij elke werkdag een vaste waarde.”, aldus zendermanager Sharid Alles.

Mark en Rámon naar weekeinde

Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen (BNNVARA) zijn in het nieuwe jaar te horen op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 14.00 uur. Olivier Bakker presenteert op vrijdag de ‘Mega Top 30’ (AVROTROS) van 16.00 tot 18.00 uur.

Thomas Hekker en Stijn de Vries naar 3FM

Op zaterdag en zondag neemt Thomas Hekker (Powned) de ochtenduren voor zijn rekening van 06.00 tot 09.00 uur. Ook Stijn de Vries, bekend van onder meer Streetlab, heeft na een korte flirt met de radio afgelopen zomer nu een vast programma in het weekend. Hij presenteert ‘De Stijn’ (KRO-NCRV) op zondagavond van 22.00 tot 00.00 uur, waar hij op creatieve wijze terug- en vooruitblikt op de week.

De nieuwe programmering vind je hier