NPO 3FM’s Serious Request uitgebreid te volgen op radio, tv en Internet

Vanavond start de actie NPO 3FM’s Serious Request. De actie waarbij de DJ’s Giel Beelen, Domien Verschuuren en Paul Rabbering worden opgesloten in een glazen huis in Heerlen is live te volgen op radio, televisie en Internet.

Heerlen

3FM dj’s Annemieke Schollaardt, Frank van der Lende en Sander Hoogendoorn zenden vanaf 14.00 uur uit vanuit het Glazen Huis in Heerlen. De start van 3FM Serious Request 2015 is vanaf 19.30 uur te volgen op NPO 3. Het optreden op De Bongerd start om 20.00 uur.

James Morrison en The Common Linnets

Vanavond rond 20.15 uur sluit de deur van het Glazen Huis in Heerlen achter 3FM dj’s Domien Verschuuren, Giel Beelen en Paul Rabbering. James Morrison en The Common Linnets treden speciaal voor 3FM Serious Request samen op voor het publiek op De Bongerd in Heerlen. De Britse singer-songwriter doet samen met zangeres Ilse DeLange de deur van het Glazen Huis op het Pancratiusplein op slot.

Live op radio, televisie en Internet

De actie is natuurlijk 24 uur per dag te volgen tot en met 24 december op NPO 3FM zelf. Daarnaast besteden ook de televisiezenders NPO 1 en NPO 3. Via de televisie is de actie ook 24 uur per dag te volgen op 101.TV. Voor de gelegenheid wordt 101TV bij veel digitale aanbieders doorgegeven via een evenementenkanaal dat voor elke abonnee zichtbaar is. Bij Ziggo is 101TV te volgen via kanaal 999 en 128 en bij KPN op kanaal 26. 3FM heeft een uitgebreide website met alle informatie over het volgen van de Serious Request. Via 3fm.nl is het evenement ook live te volgen via Internet.

BNN en NOS

BNN en NOS doen dagelijks verslag van Serious Request gedurende de hele week voor Kerstmis. Van 18 tot en met 24 december presenteert Sophie Hilbrand live het tv-programma ‘Serious Request’ op NPO 3. Op 24 december mogen Beelen, Verschuuren en Rabbering het Glazen Huis verlaten en wordt bekend hoeveel geld er is opgehaald. Aan het einde van de avond wordt Serious Request 2015 afgesloten met een concert.

Rode Kruis

Met Serious Request 2015 zet de publieke radiozender zich in voor de generatie van de toekomst: jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Met de opbrengst van de actie biedt het Rode Kruis hen een kans op een betere toekomst, onder meer door middel van scholing, beroepstraining, psychische hulp en een basis waarmee in levensonderhoud kan worden voorzien. Jongeren in conflictgebieden als Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en Democratische Republiek Congo zijn de stille slachtoffers van de oorlog. NPO 3FM geeft ze met Serious Request een stem. Keep them going.

Tweets

https://twitter.com/SR15Heerlen/status/677547285186797568

https://twitter.com/1001ptsNL/status/677488231802347521

Eén reactie

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.