NPO Radio 2 en Omroep Zeeland live vanaf Concert at Sea 2018

NPO Radio 2 en Omroep Zeeland besteden de komende twee dagen veel aandacht aan ‘Concert at Sea 2018’.

Line-up

Concert at Sea wordt vrijdag en zaterdag gehouden op de Brouwersdam (Zeeland). De line-up van de dertiende editie van Concert at SEA bestaat uit onder anderen Sting & Shaggy, Alanis Morissette, BLØF, Guus Meeuwis, DI-RECT, Michelle David & The Gospel Sessions, Van Dik Hout en Miss Montreal

NPO Radio 2

Radio 2 zendt vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni live uit vanaf Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland. De NPO Radio 2-dj’s Wouter van der Goes, Frank van ’t Hof, Daniel Dekker en Paul Rabbering doen verslag van het festival, met uiteraard veel aandacht voor de hoogtepunten op het hoofdpodium. Ook dit jaar organiseert NPO Radio 2 intieme livesessies met verschillende artiesten.

Traditiegetrouw wordt Concert at SEA afgesloten met een optreden van BLØF. Dat concert is live te horen op NPO Radio 2. NPO Radio 2 is landelijk te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd Internet.

Omroep Zeeland

Ook regionale omroep Omroep Zeeland is aanwezig bij dit concert. De radiozender van Omroep Zeeland is er het hele weekend bij. “Op vrijdag en zaterdag tijdens de muziekmiddag schakelen live we naar het festivalterrein op de Brouwersdam.“, aldus de regionale omroep. De regionale omroep is in de regio Zeeland te beluisteren via FM en DAB+, diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Een samenvatting van de Zeeuwse Avond van Concert at Sea is maandagavond te zien op de televisiezender van Omroep Zeeland.

Sociale media: