NPO Radio 2 start nieuwe jaar met nieuwe programmering

Op NPO Radio 2 starten een dag na de finale van de Top 2000 veel nieuwe radioprogramma’s op de publieke radiozender. Zo is vanaf vandaag elke werkdag Rob Stenders te horen tussen 14.00 en 16.00 uur.

Rob Stenders

Rob Stenders gaat het programma ‘Stenders Platenbonanza’ namens AVROTROS presenteren op NPO Radio 2. In dit programma wordt de muziek geheel door de luisteraars wordt bepaald. Jan-Willem Roodbeen start met zijn Roodshow Late Night (AVROTROS) op maandag tot en met donderdag van 22.00 tot 24:00 uur. Evelien de Bruijn en Marisa Heutink wisselen elkaar maandag tot en met donderdag af in ’t Wordt Nu Laat (WNL) van 24.00 tot 2.00 uur.

Nieuwe talenten

Doordeweeks tussen 2.00 en 4.00 uur ’s nachts zijn voortaan nieuwe dj-talenten te horen. Zaterdag van 21.00 tot 06.00 uur draaien Gerard Ekdom, Jeroen Kijk in de Vegte, Corné Klijn en Wouter van der Goes de lekkerste soul-, jazz- en discomuziek tijdens de NPO Radio 2 Soulnight. Sander de Heer en Yora Rienstra zijn op zaterdag en zondag van 14.00 tot 16.00 uur te horen in hun nieuwe weekendshow (VARA). Leo Blokhuis sluit het weekend af met Blokhuis (VVPRO) op zondagavond van 22.00 tot 0:00 uur.

2016 is AAN

Op 1, 2 en 3 januari voorspellen de NPO Radio 2-dj’s met hun gasten en luisteraars de trends en ontwikkelingen voor het nieuwe jaar onder de noemer “2016 is AAN”. NPO Radio 2 draait dit weekend nieuwe muziek van onder andere Bryan Adams, The Common Linnets en de primeur van de single van Daniël Lohues. Adele met ‘When we were young’ is vanaf nieuwjaarsdag de Topsong van NPO Radio 2.

Jurre Bosman, zendermanager NPO Radio 2: “Heel Nederland heeft genoten van de Top 2000 en wij zelf ook. Nu is het tijd voor nieuwe geluiden op NPO Radio 2. We zijn helemaal klaar voor 2016.  Ik verheug me op alle nieuwe programma’s naast de vertrouwde titels. Ook kijk ik uit naar alles wat het nieuwe jaar muzikaal gaat brengen. Komend weekend geven we met “2016 is AAN” alvast een voorproefje.”

De gehele programmering van NPO Radio 2 is hier te vinden.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.