NPO Radio 2 viert de zomer met speciaal Zomerweekend

Tot en met zondag 27 augustus viert NPO Radio 2 een speciaal ‘Zomerweekend’. Het weekeinde zal live worden gepresenteerd vanaf een camping in Hoenderloo. DJ’s Frank van ’t Hof en Paul Rabbering nemen de presentatie van het weekeinde voor hun rekening.

Zomerse muziek

Naast veel zomerse muziek, hebben de NPO Radio 2 dj’s een bijzonder programma in petto. Vrijdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur gaan de campinggasten los tijdens de NPO Radio 2 Discobingo onder muzikale begeleiding van The Big Swingers.

Ontbijtconcert The Bluebirds

Zaterdagochtend om 9.00 uur verzorgen The BlueBirds (Elske DeWall, Krystl en Rachel Louis) een ontbijtconcert. In de middag geeft badmintonkampioen Erik Meijs een badmintonclinic. ’s Avonds zingen de NPO Radio 2 dj’s en campinggasten hun favoriete zomernummers tijdens de karaokeavond.

Ontbijtconcert Kita Menari

Op zondagochtend worden campinggasten en luisteraars gewekt met een ontbijtconcert van Kita Menari. Op de camping mag een jeu de boules toernooi natuurlijk niet ontbreken. Om 13.00 uur komen de jongens van pop-up bar Mooie Boules langs voor een potje petanque. Vanaf 15.00 uur gaat de BBQ aan en komen onder andere Alain Clark en Jeangu Macrooy optreden.

Kampeer mee

Luisteraars zijn van harte welkom om mee te doen aan de zomerse activiteiten. De uitzendingen op NPO Radio 2 zijn vandaag, vrijdag, te horen tussen 16.00-0.00 uur, zaterdag van 6.00-0.00 uur en zondag van 6.00-18.00 uur.

De radiozender is landelijk te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.