NPO Radio 5 in het teken van De Week van de Arbeidsvitaminen

Goede doelen staan centraal tijdens De Week van de Arbeidsvitaminen op NPO Radio 5. De dj’s van de verschillende omroepen draaien van maandag 11 tot en met donderdag 14 april tussen 06.00 en 00.00 uur verzoeknummers van medewerkers en vrijwilligers van goede doelen-organisaties zoals de Voedselbank, Stichting Aap, Muziekids en Alzheimer Nederland.

Goede doelen

Tijdens de week zijn verzoekjes te horen van ruim dertig goede doelen die de dj’s van NPO Radio 5 na aan het hart liggen. Vrijdag 15 april staat volledig in het teken van de arbeidsvitaminen van het publiek. Via de NPO Radio 5-app kunnen luisteraars hun favorieten aanvragen.

Al meer dan 75 jaar

Het verzoekplatenprogramma Arbeidsvitaminen (AVROTROS) is ’s werelds langstlopende landelijke radioshow en bestond vorig jaar 75 jaar. De radiozender vierde dit jubileum met de Week van de Arbeidsvitaminen. Vanwege de vele enthousiaste reacties van luisteraars is er ook dit jaar weer De Week van de Arbeidsvitaminen.

Luisteren

Hans Schiffers presenteert het hele jaar elke werkdag Arbeidsvitaminen op NPO Radio 5, van 09.00 tot 12.00 uur. Luisteren kan via DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.