NPO Radio 5 in het teken van ‘De Week van de Jaren 60’

NPO Radio 5 staat van zaterdag 17 tot en met vrijdag 23 april in het teken van De Week van de Jaren 60. Aan de hand van legendarische albums gidsen de dj’s van NPO Radio 5 de luisteraars door de toen nog prille popgeschiedenis.

Klassiekers

In de sixties zagen tal van klassiekers het levenslicht, zoals Abbey Road van The Beatles, Pet Sounds van The Beach Boys, Sounds of Silence van Simon & Garfunkel, Voor De Overlevenden van Boudewijn de Groot en Dusty In Memphis van Dusty Springfield. Gedurende De Week van de Jaren 60 zijn verschillende tracks van deze en andere gedenkwaardige albums te horen op NPO Radio 5, naast natuurlijk veel meer evergreens.

Toplijst

De Week van de Jaren 60 wordt op vrijdag 23 april afgesloten met de door de luisteraars samengestelde Evergreen Toplijst van de Jaren 60, te horen van 06.00 tot 20.00 uur. Stemmen voor de lijst kan van zaterdag 17 april t/m donderdag 23 april via de website van de radiozender.

Luisteren

NPO Radio 5, De Week van de Jaren 60, van zaterdag 17 april 06.00 uur tot en met vrijdag 23 april 00.00 uur. De radiozender is te beluisteren via DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Meer informatie op de website van de radiozender.

Sociale media: