NRC Handelsblad komt met dagelijkse podcast: ‘Vandaag’

Dagblad NRC Handelsblad komt vanaf maandag 29 april met een dagelijkse podcast met de titel ‘Vandaag’. Dit bericht de krant op haar website. De presentatie van de nieuwe podcast is in handen van Thomas Rueb.

Verhaal

In Vandaag vertellen we u elke werkdag het verhaal van de dag in twintig minuten audio, verteld door onze beste journalisten. Zij praten met presentator Thomas Rueb over de verhalen die ertoe doen en waar onze experts direct context kunnen toevoegen: van de Brexit tot de staatsgreep in Soedan, het nieuwe seizoen van Game of Thrones of de zegetocht van Ajax.”, aldus de krant op haar website.

Voorbereidingen

NRC heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om de nieuwe podcast mogelijk te maken. “We hebben een studio ingericht op de redactie, er zijn pilots gemaakt en er is nieuw talent aangetrokken.”

Luisteren

De podcast is vanaf maandag elke werkdag vanaf 6.00 uur te beluisteren via onder andere de website van de krant maar ook via iTunes en Spotify. Meer informatie over hoe de podcast kan worden beluisterd vind je hier.