Top 2000

NTR, NPO Radio 2 en Q42 lanceren het Top 2000 online café

Fans van de Top 2000 kunnen vanaf vandaag hun muzikale hart ophalen in een interactieve versie van het Top 2000 café. Het online café biedt muziekliefhebbers online in 360 graden een bijzonder overzicht van twintig jaar Top 2000.

Verhalen achter de hits

Laat Matthijs van Nieuwkerk, Leo Blokhuis en NPO Radio 2-dj Jan Willem Roodbeen je leiden langs de platenhoezen, de prachtige verhalen achter de hits van de afgelopen 20 jaar en hun favoriete nummers. “Of dwaal zelf door het café op zoek naar de verborgen parels uit twee decennia Top 2000 a gogo en test je muziekkennis in de livequiz met een radio 2 dj.“, aldus de NTR in een persbericht. Het online café is vanaf nu dag en nacht geopend op top2000.nl.

Leo Blokhuis

Bezoekers van het online café worden hartelijk ontvangen door presentator Leo Blokhuis. Ze kunnen ervoor kiezen om door hem, Matthijs of Jan Willem meegenomen te worden op tour door het online café. Of ze kunnen zelf op ontdekkingstocht gaan langs beroemde albumhoezen met verhalen en anekdotes, luisteren naar bekende Nederlanders over hun favoriete plaat, verschillende (live)- quizzen spelen, podcasts met muzieklessen van Leo Blokhuis beluisteren en nog veel meer.