Ochtendshow Sublime Sunrise met Sander de Heer op Sublime van start

Vandaag is vanaf 7 uur de eerste uitzending te horen van de nieuwe ochtendshow van Sander de Heer op Sublime: Sublime Sunrise. De ochtendshow is elke werkdag tussen 7 en 9 uur te horen.

“Positieve start”

“Sublime Sunrise staat garant voor een positieve start van iedere dag. Muziek staat centraal, met veel lekkere funk, soul en jazz. Maar ook de dagelijkse actualiteit en bijzonder nieuws dat inspireert komen uiteraard voorbij.”, aldus de radiozender in een persbericht.

“Trots”

We zijn enorm trots dat Sander ons team komt versterken. Sander heeft met zijn ruime ervaring als presentator bij NPO Radio 2 en daarnaast als eindredacteur bij NPO 3FM, RTL Late Night en Qmusic een enorme bijdrage geleverd aan het geluid op de Nederlandse radio. Een schat aan ervaring die ons enorm gaat helpen met de verdere ontwikkeling van de radiozender.”, zegt Stefan Wayper, directeur van de radiozender.

“Creatieve spirit”

Toen ik voor het eerst bij Sublime binnenkwam, voelde ik direct de creatieve spirit. Een kleine en flexibele club is crossmediaal bezig met het vertellen van mooie en échte verhalen op het gebied van cultuur, ondernemen, klimaat en muziek. Overal zit de positieve ‘groove’ in. Het kriebelde bij mij al langer om weer zelf radio te gaan maken. Bij Sublime krijg ik daarnaast de ruimte om mee te kunnen denken over een sterk en bijzonder mediamerk. Dat ik deze twee componenten nu kan combineren bij de radiozender waar ik zelf dagelijks naar luister, is een droom die uitkomt”, zegt Sander de Heer.

Sublime is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: