Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

Oefeninterland Engeland – Nederland live op radio, tv en Internet

De oefeninterland Engeland – Nederland is vanavond live te volgen via radio, televisie en internet. Afgelopen vrijdag speelde Nederland ook al een oefenduel. In de Amsterdam Arena werd toen met 2-3 van Frankrijk verloren. Vanavond krijgt Nederland in het Wembley station in Londen een kans om het resultaat van vrijdag te verbeteren.

Johan Cruijff

Net als vrijdag zal ook bij de oefeninterland tussen Engeland en Oranje aandacht worden besteedt aan het overlijden van voetballer Johan Cruijff. In de veertiende minuut worden er grote beeltenissen van Cruijff getoond in het stadion. De wedstrijd wordt niet, zoals afgelopen vrijdag tegen Frankrijk, stilgelegd.  Wel wordt er een langdurig applaus verwacht. Ook wordt er voorafgaand aan de wedstrijd een minuut stilte gehouden. ‘Ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslagen in Brussel en het overlijden van Johan Cruijff’, zegt de KNVB.

‘Grote vier afwezig’

Het Nederlands elftal treedt vanavond in de oefeninterland tegen Engeland voor het eerst in zes jaar aan zonder minimaal één speler van de zogeheten Grote Vier: Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Arjen Robben en Robin van Persie. De vorige keer dat het viertal ontbrak was op 11 augustus 2010 in de oefeninterland in en tegen Oekraïne (1-1).

SBS6

De wedstrijd wordt vanavond op televisie uitgezonden door SBS6. De voorbeschouwing begint om 20.25 uur en de wedstrijd zelf om 21.00 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel.

Internet

Via NU.nl kan de wedstrijd tussen Engeland en Nederland via Internet worden gevolgd. Meer informatie hierover op de website van NU.nl.

Radio

De wedstrijd tussen Engeland en Oranje is ook live te volgen op de radio. Het programma Langs de Lijn en Omstreken doet verslag van de wedstrijd op NPO Radio 1. Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter doen vanaf 20.30 uur live verslag vanuit Londen. Marc van Hintum is in de studio aanwezig als analist. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.