Oefeninterland Nederland – Mexico live op radio en tv

voetbalHet Nederlands elftal speelt vanavond een oefeninterland tegen Mexico in de Amsterdam Arena. SBS6 en NPO Radio 1 doen live verslag van de wedstrijd Nederland – Mexico.

De laatste EK-kwalificatiewedstrijd die Nederland speelde tegen IJsland en met 2-0 verloor, liet zien dat Oranje niet in grootse vorm is. Het vertrouwen in bondscoach Guus Hiddink is gedaald en in de oefeninterland tegen Mexico krijgt het Nederlands elftal de kans om zich te herpakken. Aanstaande zondag speelt Oranje een klassificatieduel tegen Letland.

SBS6
SBS6 zendt de wedstrijd Nederland – Mexico live uit. De presentatie is in handen van Jan Joost van Gangelen en Leo Oldenburger voorziet de wedstrijd van commentaar. Aad de Mos en Ruud Gullit analyseren de wedstrijd tegen Mexico. De uitzending begint om 20.00 uur

NPO Radio 1
Ook de publieke radiozender NPO Radio 1 doet live verslag van de voetbalwedstrijd Nederland – Mexico in een uitzending van NOS Langs de Lijn. De uitzending begint om 20.30 uur. NPO Radio 1 is te ontvangen in heel Nederland via FM, DAB+ en wereldwijd via Internet.