Oefeninterland Roemenië-Nederland live op radio en televisie

Vanavond wordt de oefeninterland Roemenië-Nederland gespeeld in Boekarest. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

Oefenwedstrijd

Het Nederlandse elftal is uitgeschakeld voor het wereldkampioenschap voetbal volgend jaar in Rusland maar speelt de vanavond nog een oefenwedstrijd tegen Roemenië. Afgelopen donderdag werd er in een oefenwedstrijd met 0-1 in Aberdeen gewonnen van Schotland door de voetballers van Oranje.

Bondscoach

De wedstrijd Roemenië–Nederland betekent Oranjes laatste duel in 2017 en tevens zeer waarschijnlijk de laatste wedstrijd van bondscoach Dick Advocaat. Het duel kan voor Dick Advocaat nog wel een mooi afscheid worden. Advocaat kan namelijk de bondscoach worden met de meeste gewonnen interlands in de historie. Het vriendschappelijke duel wordt gespeeld in de Arena Națională in Boekarest en begint om 20.00 uur.

SBS6

De wedstrijd Roemenië–Nederland is live te volgen via SBS6. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 19.30 uur op de televisiezender. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien bij SBS6 op de wedstrijd.

FOX Sports

De wedstrijd Schotland-Nederland is ook live te volgen via betaalzender FOX Sports. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 19.30 uur op FOX Sports Eredivisie 1.

NPO Radio 1

Via de radio is er een live verslag van de wedstrijd te volgen via Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. Het verslag vanuit Boekarest komt van Arno Vermeulen en Jeroen Elshoff. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: