Oefeninterland Schotland-Nederland live op radio en televisie

Vanavond wordt de oefeninterland Schotland-Nederland gespeeld in Aberdeen. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

Oefenwedstrijd

Het Nederlandse elftal is uitgeschakeld voor het wereldkampioenschap voetbal volgend jaar in Rusland maar speelt de komende dagen nog twee oefenwedstrijden. Vanavond staat het duel Schotland-Nederland op het programma. Aanstaande dinsdag wordt er een oefenwedstrijd gespeeld tussen Roemenië en Nederland.

Bondscoach

Bij Oranje zal Dick Advocaat nog op de bank zitten. Hij zal in elk geval nog twee oefeninterlands leiden alvorens er een nieuwe bondscoach gepresenteerd zal worden. Het duel Schotland – Nederland zal ook het eerste duel worden zonder Arjen Robben als international. Hij nam na Nederland – Zweden afscheid en zal niet terugkeren als international van Oranje. Dick Advocaat moet al veel afmeldingen incasseren. Het vriendschappelijke duel wordt gespeeld in het Pittodrie Stadium in Aberdeen en begint om 20.45 uur.

SBS6

De wedstrijd Schotland-Nederland is live te volgen via SBS6. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.05 uur op de televisiezender. Na afloop is er een uitgebreide
nabeschouwing te zien bij SBS6 op de wedstrijd.

FOX Sports

De wedstrijd Schotland-Nederland is ook live te volgen via betaalzender FOX Sports. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.00 uur op FOX Sports Eredivisie 1.

NPO Radio 1

Via de radio is er een live verslag van de wedstrijd te volgen via Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. Het verslag vanuit Aberdeen komt van Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.