Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

Laatste strohalm: Nederland-Zweden live bij NOS op radio en tv

Vanavond wordt het WK-kwalificatieduel Nederland-Zweden gespeeld in de Amsterdam Arena. Het duel wordt live uitgezonden door de NOS op radio en televisie.

Nederland-Zweden

De wedstrijd Nederland-Zweden is de laatste wedstrijd in de kwalificatiereeks om het WK 2018 in Rusland. Vier dagen na het duel met Wit-Rusland is het duel met Zweden het laatste duel in de strijd om plek twee. Door de 8-0 overwinning van Zweden tegen Luxemburg is de missie voor Oranje echter vrijwel kansloos.

Doelpunten

Het duel tussen Nederland en Zweden had een cruciaal duel kunnen worden in de strijd om plek twee in poule A. Nu zal echter alleen een overwinning met minimaal zeven goals verschil voor Oranje voldoende zijn. De wedstrijd in Amsterdam begint vanavond om 20.45 uur.

NPO 3

De wedstrijd is vanavond live te zien op NPO 3. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.00 . Voor de analyse schuiven Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk aan bij presentator Tom Egbers. Frank Snoeks verzorgt het commentaar bij de wedstrijd. Natuurlijk is er ook aandacht voor de poulewedstrijden Frankrijk – Wit-Rusland en Luxemburg – Bulgarije. De wedstrijd Nederland-Zweden is ook live te volgen via de website van de NOS.

NPO Radio 1

Op de radio is de wedstrijd te volgen op NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Het commentaar komt van Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: