Sparta Stadion - Het Kasteel

Oefenwedstrijden Feyenoord, Ajax en PSV live op televisie

Vandaag worden er diverse oefenwedstrijden gespeeld door clubs uit de Eredivisie. Zowel de wedstrijden van Feyenoord, Ajax en PSV worden live op televisie uitgezonden. Ook de oefenwedstrijden van AZ en SC Heerenveen zijn live op televisie te volgen.

Winterstop

Tijdens de winterstop in de Nederlandse Eredivisie zijn veel voetbalclubs aan het oefenen in de Zuid-Europese landen. Aldaar worden vandaag diverse oefenwedstrijden gespeeld.

Feyenoord

Voetbalclub Feyenoord speelt vanmiddag een oefenwedstrijd tegen het Duitse FSV Mainz. Feyenoord is op trainingskamp in het Spaanse Marbella en speelt daar vanmiddag een vriendschappelijke wedstrijd. De wedstrijd vanuit het Estadio Municipal San Pedro is live te zien op FOX Sports 3

Ajax

Ajax uit Amsterdam speelt vanmiddag twee oefenwedstrijden in de Portugese Algarve. Om 13.30 uur speelt Ajax tegen Excelsior uit Rotterdam. Deze wedstrijd is live te zien op FOX Sports 1. Voor de tweede oefenwedstrijd tegen het Duitse RB Leipzig kan men terecht op Ziggo Sport en Ziggo Sport select. Deze wedstrijd begint om 16.30 uur

PSV

PSV uit Eindhoven speelt vanmiddag in Spanje een vriendschappelijk oefenduel tegen het Duitse Borussia Dortmund. Ook deze wedstrijd wordt live uitgezonden op FOX Sports. De wedstrijd is vanaf 16.00 uur te zien op FOX Sports 1.

De tweede oefenwedstrijd tussen PSV en Freiburg is morgen, zondag 8 januari, te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select vanaf 17.00 uur.

AZ Alkmaar

Ook AZ uit Alkmaar speelt vandaag een oefenwedstrijd. De club uit Alkmaar speelt een oefenwedstrijd in het Spaanse Marbella tegen FC Augsburg. De wedstrijd is live te volgen via FOX Sports 5 vanaf 15.00 uur.

SC Heerenveen

De oefenwedstrijd tussen SC Heerenveen en het Duitse Vfl Wolfsburg is vanmiddag vanaf 15.00 uur te volgen via de regionale televisiezender Omrop Fryslân. Omrop Fryslân is te ontvangen via vrijwel alle digitale televisiepakketten en wereldwijd via Internet.

Tweets: