OLON komt weer met 3FM DJ opleidingsdag

De OLON, de overkoepelende organisatie van lokale omroepen in Nederland, komt op 19 maart weer met een 3FM DJ opleidingsdag.

Cursusaanbod

Ieder jaar probeert de OLON een uitgebreid en gevarieerd cursusaanbod samen te stellen. Met de Opleidingsdagen wil de OLON de lokale omroepen op allerlei vakgebieden ondersteunen om zo samen met de omroepen te komen tot een continue kwaliteitsverbetering. Met de workshops op de Opleidingsdagen biedt de OLON speciaal voor lokale omroepen de mogelijkheid om onder leiding van een deskundige workshopleider dieper op een bepaald onderwerp in te gaan. Daarnaast zijn de OLON Opleidingsdagen ook een perfecte gelegenheid om met andere omroepen ervaringen uit te wisselen. Na afloop van de workshop ontvang je een certificaat van deelname.

3FM DJ opleidingsdag

Op 19 maart wordt er weer een 3FM DJ opleidingsdag voor leden van de OLON gehouden. DJ’s van lokale omroepen tussen de 18 en 28 jaar met minimaal 1 jaar ervaring als radiopresentator kunnen zich opgeven voor de opleidingsdag in de 3FM studio in Hilversum. De dag wordt gehouden tussen 09.00 en 18.00 en de cursusleider is Timo Kamst. Kamst is opleidingscoördinator bij 3FM.

Cursusdag

Tijdens de cursusdag bij 3FM zullen onderwerpen worden behandeld als : Hoe spreek je de doelgroep aan?, wat is belangrijk om te kunnen als je 3FM-DJ wilt zijn?, hoe kun je een verhaal het beste vertellen? en hoe bouw je een band op met je luisteraar? Natuurlijk staat er ook een rondleiding door de 3FM studio op het programma.

De cursus is alleen toegankelijk voor lokale omroepmedewerkers tot 28 jaar met minimaal 1 jaar ervaring als radiopresentator, waarbij per lokale omroep maximaal twee deelnemers mogen deelnemen. De kosten bedragen 150 euro (inclusief BTW) per persoon. Meer informatie via: http://www.olon.nl

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.