Olympische Winterspelen uitgebreid te volgen via Eurosport en discovery+

De Olympische Spelen zijn uitgebreid te volgen via Eurosport en streamingdienst discovery+. De winterspelen van 2022 vinden plaats in Beijing. Op 4 februari gaan de spelen officieel van start maar de eerste sporters starten al op 2 februari.

discovery+

Met discovery+ is de kijker straks zelf regisseur en bepaalt met de verschillende live-feeds van alle disciplines wat er wanneer de huiskamer binnen streamt. De meeste wedstrijden worden voorzien van Nederlands commentaar door bekende Eurosport-experts zoals Herbert Cool bij het biatlon, Haya Leenards bij het kunstrijden en Leo Oldenburger samen met Ron Berteling bij het ijshockey. Naast álle Olympische wedstrijden kunnen ook alle Eurosport studioprogramma’s live of on-demand gestreamd
worden via discovery+.

Eurosport 1 & 2

Op Eurosport 1 en Eurosport 2 geniet de kijker op tv mee van alles wat de Olympische Winterspelen Beijing 2022 te bieden heeft. Met de dagelijkse Eurosport live-programma’s: Medal Zone en Beijing Today nemen presentatoren Sander Kleikers, Koen Weijland en Tessa Veldhuis de kijker mee op een reis langs alle wedstrijden, finales, medailles en ceremonies in Beijing.

Medal Zone

Medal Zone – het Olympische schakelprogramma – is iedere dag te zien op discovery+ en Eurosport 1 vanaf 07:30 uur ‘s ochtends tot ongeveer 16:00 uur ’s middags – wanneer de laatste live sport van de dag voorbij is. Het programma richt zich op actie en álle medailles, dus dat betekent snel schakelen tussen de verschillende sporten en momenten in Beijing.

Beijing Today

Na Medal Zone is het op discovery+ en Eurosport 1 tijd voor Beijing Today. Aan het einde van de middag van 17:00 tot 18:30 uur. Alle hoogtepunten van de Nederlandse atleten en andere belangrijke actie van de dag passeren de revue, voorzien van commentaar van analisten, voormalig sporters, Eurosport commentatoren en met dagelijks wisselende gasten in de studio.

Start

Woensdag 2 februari is de start van de allereerste live-uitzending op discovery+ met de eerste rondes curling vanuit Beijing. De dagen erna zijn gevuld met live-uitzendingen van alle disciplines voorzien van Nederlands commentaar volgens het officiële Olympische schema 2022. Ook zijn uiteraard zowel de openingsceremonie op vrijdag 4 februari om 21:00 uur als de sluitingsceremonie op zondag 20 februari geheel live te volgen via discovery+. De volledige Olympische programmering is te vinden op eurosport.nl

Abonnement

De reguliere prijs van een discovery+ Sports abonnement is € 5,99 per maand of € 59,99 per jaar. Tot 20 februari aanstaande kan een jaarabonnement voor €29,99 worden afgesloten.

Meer informatie via deze website.