Omroep Vlaardingen van start met tweede editie Glazen Huis

De lokale omroep Vlaardingen gaat vanmiddag van start met haar Glazen Huis-actie. De actie duurt tot en met zaterdag aanstaande.

Tweede editie

Het is voor de tweede keer dat de lokale omroep een Glazen Huis-actie organiseert. Vorig jaar beleefde Vlaardingen de primeur met een Glazen Huis dat in 24 uur tijd meer dan elfduizend euro opleverde.

Sjaak Foundation

Tijdens het Glazen Huis zal initiatiefnemer Omroep Vlaardingen integraal op tv en radio verslag doen van het gebeuren. Vorig jaar werd de opbrengst geschonken aan de landelijke actie van 3FM Serious Request. In tegenstelling tot vorig jaar zal de opbrengst dit jaar naar een Vlaardings goed doel gaan. Dit jaar is gekozen voor de Sjaak Foundation.

De Sjaak Foundation is opgericht om anderen dat kleine  zetje te geven waardoor het schijnbaar onbereikbare, bereikbaar wordt. De stichting stelt zich ten doel jaarlijks meerdere maatschappelijke doelen te ondersteunen.

Kerstmarkt

Het Glazen Huis is onderdeel van ‘Vlaardingen Kerstmarkt’ dat op vrijdag 9 december en zaterdag 10 december wordt gehouden.De tweede editie van het Glazen Huis start op donderdag 8 december om 16.00 uur en eindigt zaterdagavond 10 december om 00.00 uur.De actie is live te volgen via Omroep Vlaardingen op FM, (digitale) televisie en via Internet.

DAB+

Ook is de actie het startsein voor uitzendingen via DAB+. Het is nog niet duidelijk of de uitzendingen via de digitale ether ook vandaag van start zijn gegaan.

Meer informatie via de website van de actie.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=xk86Uzr6ORk

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.