Aanbieder Online.nl komt met nieuw alles-in-1-pakket

Telecomaanbieder Online.nl komt met een nieuwe alles-in-1-pakket dat de eerste zes maanden voor 32,50 euro wordt aangeboden. Dit heeft de aanbieder vandaag bekend gemaakt.

Aanbod

Het pakket biedt 100Mb internet via het KPN netwerk, 72 TV zenders, plus drie premium FOX Sports Eredivisiekanalen, Opnemen, pauzeren, TV Gemist én voordelig bellen. De eerste 6 maanden kost dit pakket € 32,50 per maand. Daarna wordt het maandbedrag 42,50 euro per maand.

“Completer dan dit niet mogelijk”

Completer dan dit is niet mogelijk op dit prijsniveau. En completer dan dit hoeft het ook niet te worden. Wat je verder ook toevoegt, de meerwaarde is vanuit klantperspectief gering. Veruit de meeste mensen gaan er flink op vooruit als ze voor ons nieuwe Internet, TV en Bellen pakket kiezen, zowel in termen van internetsnelheid en televisieaanbod als waar het op de kosten aankomt.”, aldus Olivier Martens, Directeur Online.nl.

Mediacampagne

De aanbieder, die onderdeel is van het Luxemburgse M7 Group S.A., gaat het nieuwe pakket binnenkort aanbieder via een nieuwe mediacampagne. “We zijn even wat minder zichtbaar geweest, omdat we flink hebben geïnvesteerd in het verbeteren van onze producten, diensten en service. Nu de klanttevredenheid op niveau is, melden we ons graag weer aan het commerciële front.”, aldus Martens.

Sociale media: