Online videoplatform Telegraaf VNDG van start

De Telegraaf start vandaag, maandag 1 mei, met haar online videoplatform Telegraaf VNDG. Op VDNG wordt een mix van nieuws, sport en entertainment aangeboden.

“Gratis toegankelijk voor iedereen”

Met de introductie van Telegraaf VNDG wordt een compleet nieuw online videoplatform gelanceerd met content op het gebied van nieuws, sport en entertainment die waar, wanneer en hoe de consument dat maar wil te bekijken is. Telegraaf VNDG is gratis toegankelijk voor iedereen. Telegraaf-abonnees hebben daarnaast gratis toegang tot het premium aanbod op het platform.

Altijd en overal beschikbaar

De dienst komt beschikbaar op desktop via www.telegraafvandaag.nl en op mobiel en tablet via de Telegraaf VNDG app (iOS/Android). De programma’s zijn zowel via een programmering te bekijken als on demand.

Content

Op Telegraaf VNDG wordt een mix van nieuws, sport en entertainment aangeboden. Zo zijn er nieuwsbulletins, voetbal- en hockeysamenvattingen maar ook diverse programma’s waaronder ‘Estavana in het echt – het verhaal achter de sportvrouw’, ‘Dagboek van een Minnares’ en ‘Van den Heuvel haalt recht’, met John van den Heuvel.

Monique Smit

Het nieuws wordt onder andere gebracht door Pim Sedee, Maarten Steendam en Wilson Boldewijn. Monique Smit is één van de gezichten van Privé VNDG.

Meer programma’s

Vanaf vandaag zijn nieuwsbulletins en een aantal programma’s te bekijken. Gaandeweg wordt het aanbod steeds verder uitgebreid door steeds meer video’s en programma’s toe te voegen.

Video: