ONS en Fox Sports 3 Eredivisie 24 uur per dag bij Canal Digitaal

Satelliettelevisie-aanbieder Canal Digitaal zal per 15 september de abonneezender Fox Sports 3 Eredivisie en ONS voortaan 24 uur per dag uitzenden. Dit heeft M7 Group SA, het bedrijf achter Canal Digitaal, bekend gemaakt.

ONS

ONS is per komende zondag de nieuwe naam van NostalgieNet. ONS wordt een iets bredere zender gericht op 49-plussers en is in handen van Just Media Group.Tot nu toe was Fox Sports 3 Eredivisie voor de abonnees van Canal Digitaal alleen van maandag tot en met vrijdag van 18.00 tot 01.00 uur en zaterdag vanaf 15:30 uur te zien tot aan zondagnacht. NostalgieNet was op haar beurt alleen van 01.00 tot 18.00 uur te zien van maandag t/m vrijdag en zaterdag van 01.00 tot 15:30 uur, hierdoor was het kanaal via satelliet praktisch nooit ’s avonds en op zondagen te zien.

Met de overgang naar ONS is de zender wel 24 uur per dag te zien. ONS maakt onderdeel uit van het Familie (HD) pakket (19,95 euro per maand). Fox Sports Eredivisie kost bij Canal Digitaal met 3 kanalen (en de rest via internet) 14,95 euro per maand.

Outdoor Channel HD

Canal Digitaal start komende dinsdag ook met de uitzending van Outdoor Channel in HD. Het kanaal van Stan Kroenke (Kroenke Sports Enterprise) wordt voor haar internationale distributie vertegenwoordigd door AMC Networks International. Zender als JimJam, Extreme Sports channel en MGM worden ook door AMC vertegenwoordigd en in Nederland uitgezonden. Outdoor Channel is een Amerikaanse zender dat onder andere vissen, jagen en andere ‘buiten’ activiteiten vertoont.

Voor Outdoor Channel zal M7 Group SA in navolging van zenders als Fine Living HD en Food Network HD, ook de zender technisch aanbieden voor andere operatoren. Outdoor Channel zal beschikbaar komen voor de M7 Group-pakket Canal Digitaal (Nederland, familiepakket), TV Vlaanderen (basispakket) en Skylink (Tsjechie en Slowakije)

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.