Sparta Stadion - Het Kasteel

Ontknoping Jupiler League live te volgen op radio en tv

Vanavond wordt de laatste speelronde gespeeld van de Jupiler League voor dit seizoen. De ontknoping is vanavond live te volgen op radio en televisie.

Ontknoping

Tijdens de laatste speelronde in de Jupiler League van dit seizoen wordt vanavond een compleet programma afgewerkt, waarbij zowel het kampioenschap als het recht op directe promotie beslist moet worden.

Kampioen

Jong Ajax heeft de beste papieren voor het kampioenschap, Fortuna Sittard en N.E.C. gaan de strijd aan voor directe promotie. Ook maken er nog clubs kans op een play-off ticket voor eventuele promotie naar de Eredivisie. Zowel via radio als televisie is deze ontknoping vanavond live te volgen. Alle wedstrijden beginnen vanavond om 19.45 uur.

FOX Sports

Sportzender FOX Sports komt met een schakelprogramma op FOX Sports Eredivisie 1. Dit programma start om 19.00 uur onder de titel “Jupiler League: De ontknoping”. In dit programma wordt geschakeld naar alle velden voor de hoogtepunten. Op FOX Sports Eredivisie 3 is de wedstrijd Jong Ajax – MVV Maastricht te zien. Verder zijn de wedstrijden Fortuna Sittard – Jong PSV (kanaal 5) en FC Dordrecht – N.E.C. (kanaal 6) live te volgen.

NPO Radio 1

De laatste speelronde in de Jupiler League staat vanavond centraal in NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1 en in een liveblog op NOS.nl. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Regionale radio

Daarnaast hebben diverse regionale en lokale omroepen extra sportuitzendingen in verband met de ontknoping in de Jupiler League. Onder andere NH Radio, L1 en Omroep Gelderland / RN7 besteden aandacht aan de ontknoping van de Jupiler League. Deze radio’s zijn te beluisteren in delen van Nederland via FM, DAB+ en wereldwijd via Internet.

Sociale media: