Ook KPN sluit overeenkomst met FOX Sports

kpnFOX Sports en KPN hebben een akkoord over de doorgifte van FOX Sports.  De overeenkomst heeft betrekking op de doorgifte van de nieuwe tv-zender FOX via KPN iTV en de abonneezender FOX Sports Eredivisie via KPN iTV en KPN Digitenne.

Dit berichten Eredivisie Media & Marketing (EMM) en KPN in een persbericht. 

Zo is ook voor KPN abonnees komend weekend het live Eredivisie voetbal vanaf de start van de competitie op vertrouwde wijze rechtstreeks te zien op FOX Sports Eredivisie. Daarnaast komt via KPN iTV ook het nieuwe FOX Sports International beschikbaar. De nieuwe tv-zender FOX is vanaf augustus bij KPN iTV te vinden op kanaal 14. 

 

FOX Sports Eredivisie is per direct verkrijgbaar bij KPN. Het abonnement van huidige Eredivisie Live abonnees gaat automatisch over in FOX Sports Eredivisie. De prijs verandert niet en blijft €17,50 per maand bij KPN iTV en €12,50 per maand voor abonnees van KPN Digitenne.

Fox Sports International vanaf 2 september
Vanaf 2 september is ook FOX Sports International beschikbaar voor klanten van KPN iTV. Deze zender begint echter al medio augustus met haar uitzendingen. De eerste twee weken kunnen klanten van KPN iTV dus geen live-voerbal uit de Engelse Premier League en de Italiaanse Serie A bekijken.

FOX bij KPN op kanaal 14
FOX is in augustus te zien voor abonnees van KPN iTV (kanaal 14). Het is nog niet duidelijk of FOX beschikbaar is vanaf de start van de zender op 19 augustus. Kijkers van Digitenne kunnen niet kijken naar de nieuwe zender FOX.