‘Open Studio Dagen’ groot succes

lokaleomroepDe zesde editie van de Open Studio Dagen op het Hilversumse mediapark heeft dit weekeinde een recordaantal van negenduizend bezoekers getrokken. Dat zijn er drieduizend meer dan vorig jaar.

 

Dit bericht de organisatie achter het jaarlijkse evenement op haar website. Volgens Jan-Douwe Rekers van Hilversum Events, verantwoordelijk voor de organisatie van de Open Studio Dagen, waren de goede programmering en het weer debet aan de hoge bezoekersaantallen. “Zaterdag was de topdag, met zo’n vijfduizend bezoekers. Dat kwam ook doordat RTL alleen die dag meedeed. Maar dan wel actiever dan ooit. Ook was er meer reuring rond het evenement, onder andere op landelijke radiozenders. Dat scheelt’’, aldus Rekers tegenover de krant Gooi en Eemlander. 

Tijdens de Open Studio Dagen was het mogelijk om een kijkje achter de studioscherm te nemen en diverse workshops te volgen. Ook verschillende DJ’s lieten zich horen. Ze zond de Internetradiozender Crush Radio uit vanuit Beeld en Geluid. Op zondag gaven Marlous Löffelman en Pierre Papa een radioworkshop. 

Impressie Open Studio Dagen 2013:

{youtube}qBpfCoWP-t4{/youtube}