‘Oranjefeest’ 100%NL in Amsterdam gaat niet door

Het ‘Oranjefeest’ van commerciële radiozender 100%NL dat op Koningsdag zou plaatsvinden in Amsterdam gaat niet door. Dit bericht de radiozender vandaag.

“Onvoorziene omstandigheden”

“In verband met onvoorziene omstandigheden wordt het evenement geannuleerd. We vinden het erg spijtig deze mededeling te moeten doen. Alle bezoekers die reeds een
ticket hebben aangeschaft krijgen het aankoopbedrag van het ticket teruggestort”, aldus de organisatie op haar website vandaag.

Eerste editie

Het feest van de commerciële radiozender 100 % NL zou voor de eerste keer worden gehouden in Amsterdam op 27 april aanstaande. Voor deze eerste editie in het ArenApark in Amsterdam stonden de artiesten Sharon Doorson, Nielson, Thomas Berge, Kenny B, Glennis Grace, Van Huys Uit, Xander de Buisonjé en Wolter Kroes op het programma. Wolter Kroes was ook ambassadeur van het 100% NL Oranjefeest. Het feest had een capaciteit voor 10.000 bezoekers. Het is onduidelijk waarom het feest nu alsnog is afgelast.

538 en Slam!

De feesten van radiozender Radio 538 en Slam! gaan wel door. Radio 538 houdt haar 538 Koningsdag in Breda en de kaarten voor het feest van Radio 538 zijn inmiddels al uitverkocht.

Slam! Koningsdag wordt gehouden in Alkmaar en krijgt dit jaar voor het eerst een tweede podium: de Talent Stage. Naast grote namen als Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano en Kris Kross Amsterdam, biedt Slam! op het tweede podium ruimte aan nieuwe talenten. De gemeente Alkmaar biedt daarnaast twee nog onontdekte en talentvolle dj’s de kans op dit tweede podium een set te draaien

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.