Oudejaarsavond: Conferences Youp van ’t Hek, Guido Weijers en Sjaak Bral op tv

Op oudejaarsavond zijn traditiegetrouw een aantal oudejaarsconferences te zien. Dit jaar is de eer aan Youp van ’t Hek, Guido Weijers en Sjaak Bral.

Youp van ’t Hek

Vanavond wordt op NPO 1 bij BNNVARA vanaf 22.30 uur de oudejaarsconference van Youp van ’t Hek met de titel ‘Een vloek en een zucht’ uitgezonden. Het is drie jaar geleden dat van ’t Hek voor het laatst een oudejaarsconference mocht verzorgen. Cabaretier Youp van ’t Hek heeft zijn oudejaarsconference opgenomen in de Stadsschouwburg in Groningen. Het is alweer de negende oudejaarsconference van de cabaretier.

Guido Weijers

Op RTL4 is vanaf 22.00 uur de oudejaarsconference van Guido Weijers te zien. Ook voor Guido Weijers is het drie jaar geleden dat hij voor het laatste een oudejaarsconference op televisie bracht. Weijers zal live op oudejaarsavond te zien zijn vanaf 22.00 uur vanuit het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Daarna zal hij live met de motor richting de Erasmusbrug rijden om daar samen met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb de jaarlijkse vuurwerkshow te ontsteken.

Sjaak Bral

Omroep West brengt traditiegetrouw de oudejaarsconference van Sjaak Bral op de buis. De conference ‘Vaarwel 2017’ is vanavond om 19.00 uur op TV West. Het is de 21e keer dat Sjaak Bral een oudejaarsconference brengt. TV West is te ontvangen via vrijwel alle digitale televisiepakketten en wereldwijd via Internet.

Dolf Jansen

Cabaretier Dolf Jansen brengt dit jaar samen met Louise Korthals een oudejaarsconference op het toneel. De conference ‘Omdat we het waard zijn’ die is opgenomen in ‘De Kleine Komedie’ in Amsterdam is inmiddels te zien via Youtube.

Sociale media:

https://www.facebook.com/sjaakbral/posts/1926228480738166