Paul de Leeuw met ‘Paul Pakt Uit’ van start op RTL 4

Vanaf vanavond, zaterdagavond 30 maart, is de eerste programmareeks van Paul de Leeuw bij RTL te zien: ‘Paul Pakt Uit.’ op RTL 4. De uitzending begint om 20.30 uur.

Kado’s weggeven

Paul de Leeuw geeft in het nieuwe programma kado’s weg op “een grootse, lieve, hilarische of ontroerende manier, te midden van het studiopubliek én de negenkoppige huisband onder leiding van Stef de Hond.”, aldus RTL in een persbericht. Ook gaat Paul het land in: zelfs in het holst van de nacht deelt hij kado’s uit.

“Blije eikel”

De anderhalf uur durende show is een aaneenschakeling van bijzondere momenten volgens RTL. “Mensen blij maken met een klein gebaar, een kadootje, een liedje of een artiest. Kortom: in ‘Paul Pakt Uit’ ben ik de blije eikel!“, aldus De Leeuw.

“Feelgoodshow”

Peter van der Vorst, Directeur Content & Marketing RTL: “Paul de Leeuw heeft als maker het grote talent om de harten van jong en oud te raken. Als er één programma is
waarvoor je met het hele gezin op de bank kruipt, dan is het wel ‘Paul Pakt Uit’, een echte feelgoodshow met een knipoog. Precies het familiegevoel voor de zaterdagavond van RTL 4.“.

Vernieuwde zaterdagavond

Het nieuwe programma van Paul de Leeuw maakt onderdeel uit van de vernieuwde zaterdagavond van RTL 4. Vanaf 20.00 uur is de eerste aflevering te zien van een nieuw seizoen van Kees & Co. De serie is ook te zien via Videoland.