videoland

SamSam en Kees & Co binnenkort weer te zien bij Videoland

De serie SamSam is vanaf 25 maart weer te zien op de streamingdienst Videoland.Ook komt er vanaf 30 maart een nieuw seizoen van Kees & Co beschikbaar.  Dit heeft de streamingdienst van RTL afgelopen week bekend gemaakt

SamSam

SamSam werd van 1994 tot 2003 uitgezonden. Videoland maakte afgelopen week bekend dat je vanaf 25 maart het leven van de vier jongeren en twee ouderen aan de Leliestraat in Haarlem kan bekijken. De eerste seizoenen van de serie zijn gebaseerd op de Engelse serie Man About the House, die tussen 1973 en 1976 op de Engelse televisie werd uitgezonden. Latere seizoenen werden geschreven door Nederlandse komedieschrijvers als Harm Edens en Ger Apeldoorn. In de serie zijn rollen weggelegd voor onder andere John Jones, Anne-Mieke Ruyten en Elle van Rijn.

Kees & Co

Daarnaast heeft Videoland bekend gemaakt dat vanaf 30 maart een nieuw seizoen van Kees & Co is te zien op de streamingdienst. Kees & Co is een Nederlandse komedieserie over het leven van Kees Heistee (Simone Kleinsma), die van 1997 tot 2006 werd uitgezonden door RTL 4. Meer dan 12 jaar later komt er een nieuw seizoen van de serie.

Vanaf 30 maart is dit nieuwe seizoen in zijn geheel te zien op Videoland. Naast Simone Kleinsma krijgt ook Chantal Janzen een rol in dit nieuwe seizoen. De seizoenen 1 tot en met 8 zijn al beschikbaar op de streamingdienst van RTL.

Videoland: