(C) Mediamagazine

PDC Premier League of Darts van start en live op RTL 7

Vanavond gaat de Premier League of Darts van start. De competitie met onder andere Michael van Gerwen is te volgen op RTL 7.

Wekelijkse competitie

De wekelijkse competitie van dartsbond PDC wordt geopend in Newcastle. Tien darters gaan van start waaronder twee Nederlanders: Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Naast de twee Nederlanders doen ook Peter Wright, Rob Cross, Daryl Gurney, Mensur Suljovic, James Wade, Michael Smith, Chris Dobey en Gerwyn Price mee.

Gary Anderson

Ook de Schot Gary Anderson zou meedoen aan de Premier League of Darts maar hij heeft wegens rugklachten moeten afzeggen. Gary Anderson wordt door negen spelers vervangen. Iedere speelronde zal namelijk een andere ‘Premier League-uitdager’ op het podium verschijnen. Tijdens de avonden in Rotterdam zijn dat Dimitri van den Bergh en Jeffrey de Zwaan.

Eerste ronde

Michael van Gerwen kan vanavond in Newcastle meteen aan de bak met de thriller tegen Michael Smith. Raymond van Barneveld neemt het vanavond op tegen James Wade.

Rotterdam

Op 27 en 28 maart doet het toernooi ook Nederland aan. Voor de vierde keer strijkt het PDC-circus neer in Ahoy te Rotterdam en kunnen meer dan 10.000 dartsliefhebbers genieten.

RTL 7

De uitzending op RTL 7 begint vanavond om 19.30 uur. De wedstrijden zijn ook live te volgen via een (betaalde) livestream op de website van RTL7darts. Wanneer er op RTL 7 wedstrijden zijn van de Europa League dan wordt het darten uitgezonden op RTL Z.

Sociale media: