Play van KPN biedt nu 21 zenders in HD-kwaliteit

KPN heeft het aantal televisiezenders in HD-kwaliteit van haar online televisiedienst ‘Play’ uitgebreid van 14 naar 21 zenders.

Wens van de klanten

Volgens de provider gaven veel gebruikers van Play aan dat HD kwaliteit een grote wens is. In eerste instantie waren er 14 zenders in HD-kwaliteit te zien (NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Z, SBS 6, NET 5, Veronica, Discovery Channel, TLC en Comedy Central) inmiddels is dit uitgebreid met onder andere National Geographic Channel, MTV, Disney Channel, Nickelodeon en Discovery Channel.

Meer HD-content

In april van dit jaar zette Play haar eerste stappen in het standaard aanbieden van content in HD-kwaliteit in plaats van SD-kwaliteit. Ondertussen is steeds meer On Demand content al beschikbaar in HD kwaliteit, zoals de hitseries Game of Thrones seizoen 6, The Night Of, Vice Principals en Ballers. Het aanbod van content in HD-kwaliteit zal de aankomende maanden nog verder worden uitgebreid.

Play van KPN

KPN introduceerde in november 2015 de online tv-dienst en speelde daarmee als eerste Nederlandse provider in op de veranderende manier van tv kijken. Steeds meer mensen kijken tv via tablet, smartphone of Chromecast. Play is een app voor iOS en Android waarmee klanten overal in Nederland via de tablet, smartphone en nu ook laptop kunnen kijken naar een uitgebreid tv-aanbod: de 26 meest populaire tv-zenders (waarvan 21 in HD) inclusief premium content van HBO en meer dan 350 films en series uit een uitgebreid On Demand aanbod.

Met Play van KPN kijken klanten daarnaast programma’s terug die ze opgenomen of gemist hebben. De dienst kost tijdelijk 11,99 per maand, is maandelijks opzegbaar en met iedere Nederlandse internetverbinding te gebruiken. Het zenderaanbod van de dienst vind je hier.

KNIPPR

Naast Play van KPN is ook KNIPPR van T-Mobile actief op de markt van online televisiekijken via Chromecast, tablet of smartphone.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.