Play-off wedstrijden WK-voetbal live op Ziggo Sport

De sportzender Ziggo Sport zendt de komende dagen diverse play-off wedstrijden uit voor het wereldkampioenschap voetbal in Rusland. Nog acht landen maken kans op vier tickers voor het wereldkampioenschap dat volgend jaar plaatsvindt.

Kanshebbers voor vier tickets

Nederland heeft zich niet geplaatst voor deze play-off wedstrijden en moet genoeg nemen met een tweetal oefenduels. Kroatië, Griekenland, Noord-Ierland, Zwitserland, Zweden, Italië, Denemarken en Ierland hebben nog wel kans op een ticket. De komende dagen worden er diverse duels gespeeld om te bepalen wie er afreist naar Rusland. Er wordt een uit- en een thuiswedstrijd gespeeld.

Televisie

Sportzender Ziggo Sport zendt de komende dagen diverse play-off duels uit. Vanavond, donderdag 9 november, wordt vanaf 20.45 uur het duel tussen Noord-Ierland en Zwitserland uitgezonden op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Op Ziggo Sport Voetbal is de wedstrijd Kroatië – Griekenland te zien.

Zweden-Italië

Vrijdag 10 november is vanaf 20.45 uur het duel te zien tussen Zweden en Italië op de sportzender. Zaterdag 11 november is vanaf 20.45 uur de wedstrijd Denemarken – Ierland te zien bij Ziggo Sport.

Returnwedstrijden

Vanaf zaterdag worden de returnduels uitgezonden op de sportzender. Op zondag staan er zelfs twee duels op het programma: Zwitserland – Noord-Ierland (vanaf 18.00 uur bij Ziggo Sport Voetbal) en Griekenland – Kroatië (vanaf 20.45 uur).

Aanbod

Sportzender Ziggo Sport is zonder meerkosten te ontvangen door alle abonnees van kabelaar Ziggo met digitale televisie op kanaal 14. Liefhebbers die geen abonnee zijn bij Ziggo kunnen terecht bij betaalzender Ziggo Sport Totaal dat via vrijwel alle digitale televisie-aanbieders wordt aangeboden.