Play-offs Champions League: Ajax-Dinamo Kiev live op radio en tv

Vanavond speelt Ajax haar play-off wedstrijd voor een plek in de groepsfase van de Champions League tegen Dinamo Kiev. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Ajax

In de voorrondes voor de play-off’s speelde Ajax al wedstrijden tegen Standard Luik en Sturm Graz. Vanavond staat de eerste wedstrijd in een tweeluik tegen Dinamo Kiev op het programma. Vanavond speelt Ajax eerst een thuiswedstrijd in de Johan Cruijff Arena. De aftrap is om 21.00 uur. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

Veronica

De wedstrijd is vanavond live te zien op Veronica. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.30 uur en na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien. De analyses zijn in handen van René van der Gijp en Dick Advocaat. De presentatie is in handen van Wilfred Genee.

Ziggo Sport Totaal

Betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt de wedstrijd Ajax-Dinamo Kiev ook live uit op het kanaal Ziggo Sport Voetbal. Via Ziggo Sport Extra 1 is de play-off wedstrijd tussen Vidi – AEK Athene te volgen.

Ziggo Sport

Via het kanaal Ziggo Sport, dat zonder meerkosten is te zien voor alle abonnees van Ziggo op kanaal 14 is vanaf 21.00 uur de wedstrijd Young Boys – Dinamo Zagreb te zien. Ook hier gaat om een play-off wedstrijd voor een plek in de groepsfase van de Champions League. Deze wedstrijd is ook te volgen voor liefhebbers zonder abonnement bij Ziggo via de betaalzender Ziggo Sport Select.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd te volgen in het programma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. NPO Radio 1 is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.