Play-offs Champions League: Dinamo Kiev-Ajax live op radio en tv

Vanavond speelt Ajax haar returnwedstrijd voor een plek in de groepsfase van de Champions League tegen Dinamo Kiev. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Ajax

Vorige week won Ajax de eerste wedstrijd in dit tweeluik met 3-1 van de club uit Kiev. Vanavond staat in de Oekraïne de returnwedstrijd op het programma. Mocht Ajax als winnaar van de twee wedstrijden uit de bus komen dan heeft de club uit Amsterdam een plek in de lucratieve poule-fase van Champions League verovert. De aftrap is om 21.00 uur. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

Veronica

De wedstrijd is vanavond live te zien op Veronica. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.30 uur en na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien. De analyses zijn in handen van René van der Gijp en Dick Advocaat. De presentatie is in handen van Wilfred Genee. De wedstrijd is ook online te volgen via de website van Veronica Inside.

Ziggo Sport Totaal

Betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt de wedstrijd Ajax-Dinamo Kiev ook live uit op het kanaal Ziggo Sport Voetbal. Via Ziggo Sport Extra 1 is de play-off wedstrijd tussen AEK Athene – Vidite volgen.

Ziggo Sport

Via het kanaal Ziggo Sport, dat zonder meerkosten is te zien voor alle abonnees van Ziggo op kanaal 14 is vanaf 21.00 uur de wedstrijd  Dinamo Zagreb-Young Boys te zien. Ook hier gaat om een play-off wedstrijd voor een plek in de groepsfase van de Champions League. Deze wedstrijd is ook te volgen voor liefhebbers zonder abonnement bij Ziggo via de betaalzender Ziggo Sport Select.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd te volgen in het programma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. NPO Radio 1 is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.