Politieke leiders in zomeravondgesprek NPO Radio 1

De politieke leiders Halbe Zijlstra, Sybrand Buma, Lodewijk Asscher zijn komende week te gast in zomeravondgesprekken in de Sportzomer op NPO Radio 1. De eerste uitzending is vanaf te horen op de publieke nieuws- en sportzender.

Lang interview

Van 19.30 tot 20.30 uur is vanaf maandag 11 juli elke avond een lang interview te horen met een bekende persoon uit de wereld van politiek, bedrijfsleven en sport. Margreet Spijker en Wieger Hemmer van omroep WNL ontvangen Halbe Zijlstra (maandagavond 11 juli), Sybrand Buma (dinsdagavond 12 juli), Lodewijk Asscher (13 juli). Op zaterdagavond 16 juli spreekt Coen Verbraak van NTR voetbaltrainer Guus Hiddink. En op zondag is schrijver en schaker Tim Krabbé te gast bij Coen Verbraak.

Sportzomer

NPO Radio 1 Sportzomer is in de zomerperiode dagelijks te horen van 9.30 tot 23.00 uur op de publieke nieuws- en sportzender. Het is een gezamenlijk programma van alle omroepen, met een mix van nieuws, sport en achtergronden bij de actualiteit. Tot en met 21 augustus staat de radiozender tien weken lang in het teken van de grote sportevenementen. De komende weken zijn de Tour de France en de Olympische Spelen te volgen via de radiozender.

Radio 1

NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Tweet:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.