Premier League of Darts van start en live op RTL 7

Vanavond gaat de Premier League of Darts van start. De competitie van de beste tien darters gaat van start met drie Nederlanders.

Wekelijkse competitie

De wekelijkse competitie van dartsbond PDC wordt geopend in de Metro Radio Arena in Newcastle. Tien darters gaat van start waaronder drie Nederlanders: Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld én Jelle Klaasen. Naast de drie Nederlanders doen ook James Wade, Adrian Lewis, Dave Chisnall, Phil Taylor, Gary Anderson, Peter Wright en de Belg Kim Huybrechts.

Eerste ronde

Michael van Gerwen kan vanavond in Newcastle meteen aan de bak met de thriller tegen Gary Anderson. De laatste keer dat deze twee titanen tegenover elkaar stonden was in de finale van het afgelopen WK. Toen kroonde Van Gerwen zich tot wereldkampioen. Raymond van Barneveld neemt het op tegen Adrian Lewis en Jelle Klaasen krijgt te maken met ‘Snakebite’ Peter Wright.

Rotterdam

In de zevende speelronde (donderdag 16 maart) doet het Premier League-circus weer Rotterdam aan en kunnen meer dan 10.000 dartsliefhebbers genieten van onder andere de wedstrijd tussen Michael van Gerwen en Phil Taylor. Kaarten hiervoor waren heel snel uitverkocht.

RTL 7

De uitzending op RTL 7 begint vanavond om 19.30 uur. De wedstrijden zijn ook live te volgen via een (betaalde) livestream op de website van RTL7darts.

Social Media: