Prime Video maakt Nederlandse versie van Last One Laughing

Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren de nieuwe Nederlandse Amazon Original comedy serie LOL: Last One Laughing. De serie is vanaf 2023 exclusief te zien op Prime Video.

Uitdagen

In de serie daagt Philippe Geubels tien bekende Nederlandse comedians uit, om te zien wie zijn of haar gezicht strak kan houden, terwijl ze tegelijkertijd hun tegenstander aan het lachen proberen te maken. Het is een wedstrijd met als hoofdprijs €50.000, dat naar een door de winnaar gekozen goed doel gaat. Naast Philippe Geubels doen Henry van Loon, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ruben van der Meer, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Soundos en Bas Hoeflaak mee aan de comedy strijd.

Wereldwijd

LOL: Last One Laughing in Nederland volgt op het succes van het wereldwijde serie format van Prime Video, dat eerder is uitgebracht in Japan, Mexico, Brazilië, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. De comedyserie zal exclusief te zien zijn voor Prime-leden in Nederland en wereldwijd in meer dan 240 landen en gebieden.

LOL: Last One Laughing wordt geproduceerd door Amazon Studios en Warner Bros. International Television Production Nederland B.V..