Programmaruil bij Qmusic in Vlaanderen

Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen vormen vanaf eind augustus – bij de start van het nieuwe radioseizoen – het nieuwe ochtendduo van Qmusic in Vlaanderen. Sam en Heidi presenteerden afgelopen jaar het spitsblok tussen 16.00 en 19.00. Hun plaats wordt ingenomen door Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe, het huidig ochtendduo. Sam & Heidi en Maarten & Dorothee wisselen dus van plaats. Dit bericht Medialaan, de eigenaar van Qmusic in een persbericht.

“Twee sterke duo’s”

Iwan Reuvekamp, programmadirecteur radio: “Een radioprogramma vertrekt vanuit de persoonlijkheid van de radiomaker. Sam & Heidi maken in de avondspits een actuagedreven programma, dat goed zijn ding zal doen in de ochtend. En de muzikale energie die uitgaat van Maarten & Dorothee is zeer geschikt voor de avondspits, als mensen zich na een werkdag weer willen opladen. We zijn ervan overtuigd dat we met deze wissel onze twee sterke duo’s op de beste plaats zetten.”

“Wekker iets vroeger”

Sam: “Waar we voorheen de Q-luisteraars doorheen de avondspits loodsten, gaan Heidi en ik dat nu in de ochtend doen. Samen de ochtendfiles trotseren en er voor zorgen dat de Q-luisteraars helemaal mee zijn met wat er rondom ons gebeurt. Onze wekker zal vanaf augustus iets vroeger staan, maar we kijken er zo hard naar uit om samen met de luisteraars aan de dag te beginnen.”

De twee duo’s presenteren volgende week voor de laatste keer in de huidige programmatie. Vorige week kondigde zusterstation JOE al een nieuwe programmering aan. De radiozenders staan sinds kort onder de leiding van programmadirecteur Iwan Reuvekamp die ook in Nederland deze functie heeft bij Qmusic.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.