PSV-AC Milan live bij de NOS

nosIn de voorrondes van de UEFA Champions League stuit voetbalclub PSV uit Eindhoven, na het Belgische Zulte Waregem, op een tegenstander van een heel ander kaliber: AC Milan.

De wedstrijd PSV-AC Milan is vanavond live te zien bij de NOS.

 

Jack van Gelder en de kersverse NOS-analist Mark van Bommel staan in Eindhoven langs de lijnen, terwijl Tom Egbers in de studio in Hilversum wordt vergezeld door analist Bert van Marwijk. Het commentaar bij de wedstrijd is van Jeroen Grueter. De uitzending op Nederland 3 begint om 20.25 uur en is ook te volgen via Internet: http://nos.nl/sport/voetbal/champions-league/livestream/

Sport1
Ook Sport1 besteedt ruim aandacht aan de wedstrijd PSV AC Milan. De wedstrijd met voorbeschouwing is vanaf 20.40 uur te zien via Sport1 Select (HD). Daarnaast zijn via Sport1 ook nog diverse andere wedstrijden uit de voorronde van de Champions League te zien zoals: Olympique Lyon – Real Sociedad en FC Pa├žos de Ferreira – Zenit. 

Radio 1
Via Radio 1 is ook de wedstrijd PSV-AC Milan te volgen in een extra uitzending van NOS Langs de Lijn. De uitzending begint om 20.30 uur. Radio 1 is ook te beluisteren via Internet: http://icecast.omroep.nl/radio1-bb-mp3.m3u (192 kbps mp3)