Pure Jazz met Hans Mantel te horen op Sublime

Vanaf 1 september is elke zondagavond Hans Mantel te horen tussen 21.00 en 22.00 uur met zijn programma ‘Pure Jazz’ op Sublime.

Pure Jazz

In Pure Jazz draait Hans Mantel de beste jazzplaten uit heden en verleden. Platen die je als kenner in huis moet hebben en als nieuwkomer moet horen.

“Grootheid”

Hans Mantel is een grootheid in de jazzwereld. Al vijfentwintig jaar maakt hij jazzprogramma’s voor radio en televisie. Zo presenteerde hij onder andere jarenlang het North Sea Jazz Festival op televisie. Hij geeft les aan de conservatoria van Amsterdam en Rotterdam en is één van Nederlands bekendste jazzkenners.

Als professioneel jazzbassist en musicoloog put Hans uit enorme ervaring en kennis van zaken en dat brengt hij allemaal mee naar zijn nieuwe programma. Van achtergrondverhalen tot persoonlijke anekdotes over zijn ervaringen met talloze jazzhelden, het komt allemaal voorbij in het nieuwe radioprogramma.

Programmering

‘Pure Jazz’ met Hans Mantel maakt deel uit de vernieuwde zondagavondprogrammering van Sublime die vanaf 1 september te beluisteren is. Tussen 22.00 en 23.00 uur is ‘Dutch Jazz’ te horen met Rolf Delfos en Bart Wirtz

Online radiozender

Ook lanceert Sublime een nieuwe online radiozender, Pure Jazz, waarop 24/7 de beste jazzplaten te horen zijn.