Q-Summer nu ook te ontvangen via DAB+ in Vlaanderen

In Vlaanderen is per vandaag een nieuwe radiozender te beluisteren in de digitale ether (DAB+). Qmusic heeft de themazender Q-Summer toegevoegd. Het is al de tweede radiozender in korte tijd die is toegevoegd aan het digitale aanbod via de ether in Vlaanderen. Vorige week werd Qmusic Foute Radio al toegevoegd aan het aanbod.

Norkring

De themazender is te beluisteren via het nieuwe DAB+-netwerk van netwerkexploitant Norkring dat uitzendt op kanaal 5A en 5D in Vlaanderen. Momenteel zijn via het pakket van Norkring dat uitzendt op kanaal 5A en 5D in Vlaanderen de radiozenders Qmusic Foute Radio, NRJ Vlaanderen, StadsRadio Vlaanderen, RTBF MIX en One World Radio te horen. One World Radio is tot en met eind augustus te beluisteren via DAB+.

Medialaan

Mediabedrijf Medialaan is met haar radiozenders Qmusic en Joe zelf ook al actief op het landelijke netwerk van commerciële radiozenders in Vlaanderen op kanaal 11A. Daarnaast zijn via dit netwerk ook de themakanalen Joe 70’s, Joe 80’s en Qmusic Non-stop te horen.

Luisteren

Q-Summer is in delen van Zuid-Nederland ook te ontvangen via de digitale ether via de kanalen 5A en/of 5D. Daarnaast is de radiozender samen met diverse andere themazenders van Qmusic te beluisteren via Internet.

Sociale media: