Q-Top 1000 weer van start op Qmusic

Zondagmiddag is de commerciële radiozender Qmusic begonnen met de Q-top 1000. De lijst is nog tot en met vrijdag te beluisteren op de radiozender.

Vrijdagavond de ontknoping

Het is de twaalfde keer dat de lijst, die wordt samengesteld door de luisteraars van de commerciële radiozender, wordt uitgezonden. De lijst bestaat sinds 2005 en werd aanvankelijk in december uitgezonden.

November

Sinds 2011 wordt de lijst uitgezonden in november door de radiozender. Sinds zondag is de lijst zes dagen lang te horen op de radiozender tussen 6.00 – 24.00 uur. Vrijdag 18 november is de ontknoping te horen tussen 17.00 en 18.00 uur.

Verkiezingstijd

De afgelopen weken hebben diverse DJ’s van de radiozender een verkiezingscampagne gevoerd om hun favoriete track in de lijst van de 1000 nummers te krijgen. De DJ’s hebben hiervoor zelfs speeches ingesproken.

Inmiddels zijn 990 nummers van de lijst bekend gemaakt. De top 10 van dit jaar is nog niet bekend maar de rest van de lijst is hier te vinden.

Ontvangst

Qmusic is in vrijwel geheel Nederland te beluisteren via FM, DAB+ (kanaal 11C), alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. Meekijken in de studio kan ook via de website van de radiozender.

Video:

De Verkiezingsweek voor de Q-top 1000 is ten einde. De Q-dj’s grepen vorige week hun laatste kans om nog één keer stemmers te winnen voor hun favoriete track

Tweets:

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.