Q-top 1000 weer van start op Qmusic

Tot en met 23 november is de Q-top 1000 weer te horen op radiozender Qmusic. De lijst met duizend muzieknummers is samengesteld door de luisteraars van de radiozender.

BLØF

De Nederlandse band BLØF verzorgde vandaag om 12.00 uur bij Qmusic de feestelijke aftrap van de Q-top 1000. BLØF staat met nummers als ‘Harder Dan Ik Hebben Kan’, ‘Zo Stil’ en ‘Aan De Kust’ steevast meerdere keren in de Q-top 1000 en in de huidige tussenstand is het nummer ‘Zoutelande’ de hoogste Nederlandse binnenkomer. “Reden genoeg om de Zeeuwse poprockband uit te nodigen om de lijst te openen”, aldus de radiozender in een persbericht. Naast de officiële aftrap bij Qmusic dj’s Kimberley Dekker en Stephan Bouwman, gaat de band ook nog een ander bekend nummer uit de lijst coveren.

“Ultieme tracks”

De Q-top 1000 is de lijst met ultieme tracks van vroeger en nu. Van lievelingsliedjes aller tijden, tot muziek die raakt en waar luisteraars mooie herinneringen aan hebben.“, aldus de radiozender in een persbericht. Afgelopen jaren stond het nummer ‘Fix You’ van Coldplay op nummer één. De nummers 1000 tot en met 11 zijn al te vinden op de website van de radiozender. De nummers één tot en met tien worden nog even geheim gehouden.

Luisteren

Qmusic is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.