Qmusic in het teken van de Top 500 van de 10’s

Radiozender Qmusic staat tot en met 4 mei aanstaande in het teken van de Top 500 van de 10’s. De lijst is elke dag te horen tussen 10.00 en 19.00 uur.

10’s

We zitten er nog middenin, maar ondertussen is het ook alweer 8 jaar geleden dat we massaal ‘Waka Waka’ van Shakira zongen en vol spanning met 12,2 miljoen mensen de WK finale in Zuid-Afrika keken. De zenuwslopende afloop van die wedstrijd is inmiddels geschiedenis, maar de muziek van dat én daaropvolgende jaren is nog lang geen geschiedenis.

Het tegendeel: het is hét decennium waar grote artiesten doorbraken, zoals Adele, Ed Sheeran, Bruno Mars, Ellie Goulding, One Direction en Kensington. “En daarom krijgen de 10’s van ons een dikke tien!”, aldus Qmusic.

Stemmen

De afgelopen weken kon er gestemd worden op de lijst en het resultaat is tot en met vrijdag 4 mei te horen op de radiozender. De vijfde editie van deze lijst is elke dag te horen tussen 10.00 en 19.00 uur. De nummers 11 tot en met 500 vind je op de website van Qmusic. De nummer 10 tot en met één worden nog even geheim gehouden door de radiozender.

Luisteren

Qmusic is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. Via Internet biedt de radiozender ook een aantal themakanalen aan zoals Nonstop, Foute Uur, Hot Now en Summer. Luisteren kan via deze website.