Qmusic in het teken van ‘Top 500 van het Foute Uur’

Deze week staat de commerciële radiozender Qmusic een week lang in het teken van de ‘Top 500 van het Foute Uur’. Luisteraars hebben de afgelopen weken de Top 500 van het Foute Uur samengesteld. De ‘Top 500 van het Foute Uur’ is tot en met vrijdag 29 juni tussen 09.00 en 18.00 uur te horen op de radiozender.

Programma

Normaal is Het Foute Uur elke werkdag tussen 9.00 en 10.00 uur te horen op Qmusic maar deze week staat de radiozender helemaal in het teken van Het Fout Uur met de Top 500. Luisteraars hebben de afgelopen weken gestemd op de lijst en het resultaat is komende week te horen op de radiozender. De lijst met uitzondering van de top vind je hier.

Party

Qmusic maakt zich met de Top 500 van het Foute Uur klaar voor twee avonden van de Foute Party, op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni in de Brabanthallen. Dit jaar pakt het radiostation uit met optredens van o.a. Toy-Box, Peter Andre, Snollebollekes, Xander de Buisonjé en Paul Elstak. En natuurlijk de dj’s van Qmusic.

Online

Via Internet is via het aparte themakanaal ‘Foute Uur’ elke dag van het jaar de muziek uit het Foute Uur te beluisteren. Naast het themakanaal kan er ook geluisterd worden naar Qmusic Nonstop, Summer, en Hot Now. Een overzicht van de online radiozenders van alle commerciële radiozenders vind je hier.

Qmusic zelf is te beluisteren in de ether in heel Nederland via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.