Qmusic gestart met nieuw radiospel: De Uitverkorene

Qmusic is deze week gestart met een nieuw radiospel op haar radiozender: De Uitverkorene. Het spel wordt nog tot en met 25 mei gespeeld op de commerciële radiozender.

10.000 euro voor onbekende winnaar

Iemand in Nederland heeft 10.000 euro gewonnen, maar diegene weet het zelf nog niet. Qmusic gaat in een baanbrekend, nieuw radiospel op zoek naar De Uitverkorene. Een gerenommeerde privédetective heeft in opdracht van de radiozender willekeurig iemand geselecteerd die De Uitverkorene is. Elke dag worden op de radio hints gegeven. De Uitverkorene hoeft zich alleen maar te melden bij Qmusic en ontvangt dan 10.000 euro.

“Iedereen kan de winnaar zijn”

Mattie Valk laat weten: “Het toffe aan dit spel is dat iedereen de winnaar kan zijn. Je doet mee aan een spel waarvoor je je niet hoeft op te geven. Als je jezelf herkent in de hints, hoef je alleen maar even te bellen om te checken of je De Uitverkorene bent. Het is een soort omgekeerde wereld, want de winnaar staat al vast.” Mattie gaf maandagochtend in de ochtendshow de eerste hint: “Je bent geboren in de vorige eeuw.” Elke dag worden drie hints gegeven.

Spannend

Het spel wordt tot en met 25 mei gespeeld. Iedereen kan checken of hij of zij De Uitverkorene is door op werkdagen tussen 07:00 en 19:00 uur te bellen met Qmusic. Aan de hand van een aantal checkvragen wordt bij de privédetective gecontroleerd of de beller ook daadwerkelijk De Uitverkorene is.

Het spel blijft volgens de radiozender tot het allerlaatste moment spannend: “want ook als je het zelf niet bent, kun je nog steeds 1.000 euro winnen. Daarvoor hoef je alleen via de Qmusic app de naam van degene door te geven van wie jij denkt dat het is; misschien wel je broer, je buurvrouw of je collega.”, aldus de radiozender. Meer informatie op de website van de radiozender.

Sociale media: