Qmusic van start met de Top 500 van de Zomer

Op Qmusic is met ingang van vandaag, dinsdag 22 augustus, de Top 500 van de Zomer te horen. De top 500 is tot en met vrijdag te volgen via de radiozender.

Lijst

De lijst is tot en met vrijdag elke dag te horen tussen 9.00 en 19.00 uur op de commerciële radiozender. De lijst is samengesteld door de luisteraars van de radiozender. Hoe de top 10 van de lijst eruit ziet is nog niet bekend maar de rest van de lijst is te vinden op de website van de radiozender.

2016

Vorig jaar stond “Bailar” van Deorro ft. Elvis Crespo op de hoogste positie in de lijst gevolgd door “Summer Jam 2003” van The Underdog Project en “Duele El Corazon” van Enrique Iglesias.

Despacito

Dit jaar maakt “Despacito” van Luis Fonsi en Daddy Yankee een grote kans om bovenaan de lijst te komen. Deze zomerplaat stond eerder al op de hoogste positie in de Zomerse 50.

Luisteren

Via het speciale themakanaal Qmusic Summer is 24 uur per dag zomerse muziek te horen. Luisteren naar deze zender kan via de website van Qmusic, de app van de radiozender of hier. Qmusic zelf is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. De gehele lijst wordt eind deze week ook op Spotify beschikbaar gemaakt.

Sociale media: