Qmusic van start met Q-top 1000

Zondagmiddag is de Qmusic begonnen met ‘de lijst van je leven’: de Q-top 1000. De lijst is nog tot en met vrijdag te beluisteren op Qmusic.

Vrijdagavond de ontknoping

Het is de elfde keer dat de lijst, die wordt samengesteld door de luisteraars van Qmusic, wordt uitgezonden.  De lijst bestaat sinds 2005 en werd aanvankelijk in december uitgezonden. Sinds 2011 wordt de lijst uitgezonden in november door Qmusic. Vanaf vandaag is de lijst zes dagen lang te horen op Qmusic. Vrijdag 13 november is de ontknoping te horen tussen 18.00 en 19.00 uur.

Adele

Een van de artiesten met meer dan 10 noteringen in de Q-top 1000 is Adele. De zangeres treedt later deze maand op in New York en jij kunt erbij zijn. Tijdens de Q-top 1000 kunnen luisteraars kans maken op kaarten voor dit concert.

Coldplay

In 2013 en 2014 stond de band Coldplay op de nummer 1 positie van de Q-top 1000 met respectievelijk de nummers ‘Viva La Vida’ en ‘Fix You’. De eerste top 1000 van Qmusic werd aangevoerd door Robbie Williams met Angels. De top 10 van dit jaar is nog niet bekend maar de rest van de lijst is hier te vinden.

Qmusic

Qmusic is in vrijwel geheel Nederland te beluisteren via FM, DAB+ (kanaal 11C), alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.