Radio 10 brengt deze week de 80’s Top 810 in de herhaling

Tot en met vrijdag 10 augustus hoor je op Radio 10 de lekkerste platen uit de jaren 80 in de 80’s Top 810. De lijst is in maart van dit jaar ook al uitgezonden en wordt de komende dagen herhaald.

Thriller

‘Thriller’ van Michael Jackson is in maart door de luisteraars gekozen als beste hit uit de jaren ’80. ‘Purple Rain’ van Prince en ‘In The Air Tonight’ van Phil Collins volgende op de tweede en derde plek. De hele lijst vind je hier.

Let’s Dance

Tot vrijdag 10 augustus maak je op Radio 10 kans op kaarten voor Let’s Dance op 18 november in de Ziggo Dome in Amsterdam. “Zorg dat je radio op Goedemorgen Lex, Jeroen Nieuwenhuize en Edwin Diergaarde staat. In die programma’s wordt namelijk de ‘Typisch 80’s’ quiz gespeeld waarbij iedere keer een andere vraag wordt gespeeld. “, aldus de radiozender.

80’s Weekend

Na afloop van de lijst blijft Radio 10 in de 80’s-Stemming met het 80’s Weekend! “Je hoort het hele weekend de grootste, leukste, herkenbaarste en indrukwekkendste hits uit de jaren 80.”, aldus de radiozender.

Online

Op Internet biedt Radio 10 een speciale themazender met alleen met 80’s Hits. Luisteren kan hier of via de app van de radiozender.

Luisteren

Luisteren naar de Top 810 van de 80’s op Radio 10 kan via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: